Co by tu kupić

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lukasz3112
    RS
    • 2008
    • 3607

Panowie nie kupi się dobrej Fabii I RS w kwocie do 20tys zł.
    Wiem bo sam szukałem wczesniej jak miałem inne plany. Zazwyczaj były takie padaki, że głowa mała.
    niestety za pół darmo nikt nie odda dobrego auta.
    Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

• piramida
      RS
      • 2009
      • 12222
      • Superb III (3V3)

kup auto które ci sie podoba :!:
      superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• mati160
        RS
        • 2009
        • 2453
        • Octavia III combi (5E5)
        • CZDA 1.4 TSI 150 KM

gorzej ze każde ma w sobie coś :|

имплантация зубов киев

Komentarz

• Agamek12
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 9935
          • Ford

Za 20kzł można próbowac znaleźć krajową 4-5 letnią Tojtoję Jaris II - i to wcale nie z Koka-koli albo innej Nauki jazdy... Ewentualnie Korollę hb w ostatniej wersji (nawet mnie kusi sprzedaż Awki i zakup takiej Karolinki TS :diabelski_usmiech )...
          Adam... Używam:
          Rolka: e11FL 97KM/130Nm
          Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• ooooo5o
            Ambiente
            • 2010
            • 163

Zamieszczone przez krzysiek13
            http://moto.allegro.pl/ibiza-iii-2002-2008-18383
            Popieram propozycje kolegi.
            Szczególnie jeśli chodzi o silnik 1,9 SDI - nie ma w nim ani dwumasy, ani turbiny więc eksploatacja nie jest kosztowna. a te kilka koników w zupełności wystarczy jak na ta budę. I w miarę świeże auto będzie

Tutaj koleżanka sprzedaje takiego seacika, tylko 1,9 TDI. - nie źle się zbiera, można by dorzucić jeszcze jakiś programik :diabelski_usmiech

OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

Do 19 tyś spokojnie zejdzie
            Szkoda
            SPRZEDAM KIESZEŃ POD RADIO NP. MELODY, BLUES DO 02

Komentarz

• mati160
              RS
              • 2009
              • 2453
              • Octavia III combi (5E5)
              • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Dzięki, przemyśle te propozycje, a co do nadwozia mimo wszystko wole 4-5 drzwi, tak by w razie czego mógł całą rodzinke czy znajomych ze spokojem zabrać i gdzieś pojechać, a to dużo wygodniejsze rozwiązanie niż meczenie sie z 3 drzwiowym nadwoziem.

имплантация зубов киев

Komentarz

• paweł2
                L&K
                • 2010
                • 1405

Zamieszczone przez Agamek12
                Za 20kzł można próbowac znaleźć krajową 4-5 letnią Tojtoję Jaris II - i to wcale nie z Koka-koli albo innej Nauki jazdy... Ewentualnie Korollę hb w ostatniej wersji (nawet mnie kusi sprzedaż Awki i zakup takiej Karolinki TS :diabelski_usmiech )...
                Taka Toyotka to chyba tylko 3d,a nawet 5d to malawe cos jak dla Ciebie.
                Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.

Komentarz

• leszekmw
                  RS
                  • 2005
                  • 5356

mati160, też miałem ten problem parę dni temu . nie pisałem bo dawno nie zaglądałemn na forum , za dużo pracy i innych takich, ale moja żona miał wypadek tydzień temu , stała na czerwonym i gość wjechał w nią bez żadnego hamowania, ona jeszcze uderzyła przodem w następny samochód , ale poduszki nie wystrzeliły .auto żony to clio , 7 letnie ale jak nówka , 60tyś km , wypasione , własnie zrobiłem w nim rozrząd itd... , a tu taka lipa , dobrze że się Krysi nic nie stało oprócz paru siniaków..., szkoda całkowita niestety..
                  dobrze że go Bigowi nie sprzedałem bo jakby tak nówkę rozwalił to by było już zupełnie przykro .
                  O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
                  GVI 1.4TSI
                  LANCIA YPSILON 1.2 MPI
                  tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI

Komentarz

Pracuję...